Scape visit ŠKODA AUTO in Prague

September 26th, 2019

Scape visit ŠKODA AUTO in Prague

 

 

I foråret havde den fynske robotvirksomhed, Scape Technologies, besøg fra Tjekkiet. En delegation fra den Danske Ambassade i Tjekkiet var sammen med en større gruppe fra bilfabrikanten ŠKODA taget til Odense for at se, hvad det er, Scape Technologies er så gode til inden for bin-picking. 

Tjekkerne kunne lide, det de så, og som opfølgning deltager Scape i et eksportfremstød i Prag og Mladá Boleslav den 30. september og 1. oktober, hvor Scape blandt andet besøger ŠKODA AUTO, som vil vise bilfabrikken og tale om fremtidige planer for automatisering. 

Turen er en del af et fremstød, skabt af Danmarks Eksportråd, der sammen med arrangørerne har inviteret relevante virksomheder, som har et særligt potentiale for at skabe et samarbejde med tjekkiske partnere – og her er Scape Technologies altså blevet udvalgt. 

Rejsen giver den fynske robotvirksomhed gode chancer for at få nye samarbejdspartnere, da Scape Technologies bin-picking løsninger passer perfekt til bilindustrien. Volkswagen-ejede ŠKODA er et populært bilmærke, som solgte 1,24 mio. enheder i 2018. og er derfor en oplagt samarbejdspartner for ”The Bin-picking Company.” 

Men ŠKODA er ikke den eneste store mulighed på turen. Scape er nemlig også inviteret på besøg hos TCPA, som er en del af PSA (Peugeot, Citroën og Opel). En meget stor spiller på markedet, som også ville kunne nyde godt af Scape Technologies løsninger. Ligeledes er Scape inviteret til et besøg hos tre systemintegratorer til bilindustrien. Det er da også en forventningsfuld, Henrik K. Nielsen fra Scape, der ser frem til at komme afsted: 

”Besøgene i Tjekkiet er en stor mulighed for os, da vi gør os godt inden for bilbranchen. Vi har et godt samarbejde med en række bilfabrikanter, herunder bl.a. BMW, Audi, VW, Ford m.fl., så vi ser meget frem til at besøge ŠKODA og TCPA og håber på at udvide porteføljen inden for bilbranchen,” siger han. 

Om Scape Technologies 
Scape Technologies er en fokuseret dansk robotteknologisk virksomhed, der har udviklet en unik bin-picking løsning – SCAPE Bin-Picker – som sælges til produktionsvirksomheder – primært i bilindustrien. 

Selskabet udvikler og leverer en avanceret robotic random bin-picking løsning, der integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og egenudviklet software til hurtig, driftssikker og præcis 
opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser – deraf begrebet bin-picking. 

SCAPE-navnet er en forkortelse af ”Smart Classifier and Pose Estimation”, som anvendes i Selskabets avancerede bin-picking løsning. 

Selskabets løsning er målrettet automatiseringsmarkedet inden for en række forskellige industrier og anvendelsesområder, hvor emner skal opsamles fra paller inden den næste proces, såsom samling af halvfabrikata, emnelevering til maskiner, kvalitetskontrol og pakning. 

Den samlede løsning består af en egenudviklet softwarepakke ”SCAPE Bin-Picking Software Suite,” specialdesignede robotgribere, scannere og kamerasystemer, der kan anvendes på seks-akslede standard industrirobotter samt en række tilhørende services og konsulentydelser. 

Selskabets kunder omfatter en lang række større og kendte internationale produktionsvirksomheder. 

Selskabet drives af et stærkt team med erfaring fra nystartede teknologivirksomheder, forskningspositioner inden for produktionsteknologi samt internationale virksomheder og har fokus på at gøre SCAPE Bin-Pickeren enklere at sælge, konfigurere, installere og anvende for fuldt ud at kunne udnytte markedspotentialet og skalere salget ved hjælp af en bredere distributionskanal. 

Scape Technologies er noteret på Nasdaq First North Growth Market

For yderligere oplysninger, kontakt: 

Henrik K. Nielsen 
Channel Manager 
hn@scapetechnologies.com 
+45 6077 9444
 

Share this post

  • LinkedIn
  • Facebook

Find Integrator